Nieuwe service op FIAT.nl: FIAT Explorer

Kijk hier voor nieuws over Fiat.
ineke
Avere Una Vita
Berichten: 3956
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 8:01
Locatie: Tilburg

Bericht door ineke »

Afbeelding

Hier nog een misschien wel aardig om te vergelijken met een zwarte lijst, om te kijken hoe de kleueren combinatie er uit ziet.
Stilo Abarth 5M17 MS Limited Edition 2.4 20V kleur Ferrari rood 170PK.(handgeschakeld).
ineke
Avere Una Vita
Berichten: 3956
Lid geworden op: ma aug 14, 2006 8:01
Locatie: Tilburg

Re: Nieuwe service op FIAT.nl: FIAT Explorer

Bericht door ineke »

joedelta schreef:FIAT heeft weer iets nieuws op de website: FIAT Explorer .

Afbeelding
Nieuwe Fiat lifestyle- en accessoirewebsite
(6/8/2007)
Fiat is meer dan een automerknaam. Fiat is service, fashion en design. Om dit te benadrukken lanceert Fiat een nieuwe website: www.fiatservices.nl.
Italië biedt meer dan alleen mooie en goede auto’s. Eten, design en mode zijn er bekende voorbeelden van. Fiat introduceert een website voor consumenten die naast informatie over de Fiat modellen en accessoires, ook veel Italië-gerelateerde informatie verschaft. Te denken valt aan mode, design, gastronomie en passie.

De website www.fiatservices.nl is verdeeld in: ‘Dolce Fiat’ en ‘Fiat Explorer’, waarbij de eerste een online magazine is met een Italian touch. Hier zijn gepassioneerde rubrieken over mode, design en gastronomie te vinden. Naast moderne Fiat lifestyle attributen als mp3 spelers en digitale fotocamera’s, valt hierbij te denken aan restaurantrecensies, ontwerpers en designmeubels. Natuurlijk allemaal met een Italiaanse insteek.

Om de consument nog beter en vooral nog sneller te kunnen bedienen, is er het ‘Fiat Explorer’ gedeelte. Naast onderhoudsprijzen, aanbiedingen, accessoires, fun en financieringen biedt dit gedeelte van de website alle informatie omtrent het financieren van een auto.

Kortom alle informatie welke de Fiatrijder en Italiëliefhebber interesseren, zijn op www.fiatservices.nl te vinden.
Stilo Abarth 5M17 MS Limited Edition 2.4 20V kleur Ferrari rood 170PK.(handgeschakeld).
Plaats reactie