Wie kan mij helpen ?

Plaats reactie
RoloFiat
Berichten: 1
Lid geworden op: zo dec 01, 2019 17:59

Wie kan mij helpen ?

Bericht door RoloFiat »

Beste fiat leden,


Ik heb drie vragen ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.


Vraag 1
Ik heb een Fiat Punto EVO uit 2012.
Mijn huidige voorbumper is beschadigd. Aangezien ik deze wil vervangen kwam ik in contact met een bedrijf die een tweedehands bumper had van de Fiat Punto model 2012. De medewerker van het bedrijf gaf aan dat dit niet paste omdat ik het tot 2012 model had en dit gaat om vanaf 2012. Maar op het oog zou ik zeggen dit moet passen? Zou iemand mij kunnen vertellen of dit past.


Vraag 2
Mijn auto geeft ineens de melding gloeiboegies controleren aan. Ik heb navraag gedaan bij meerdere garages. Die gaven aan dat dit rond de €300/350euro ging kosten om de bougies te vervangen... Kan iemand mij vertellen of prijsopgave redelijk is?

Vraag 3
Nu geeft me auto ook ineens de volgende melding aan: start&stop niet beschikbaar?
Heeft iemand enig idee, wat dit zou kunnen zijn?

Alvast bedankt mede fiat rijders :D
Neda
Berichten: 4
Lid geworden op: vr sep 13, 2019 2:14
Locatie: Assen

Re: Wie kan mij helpen ?

Bericht door Neda »

Over vraag 3; Dit heb ik ook een poos gehad en het bleek de accu te zijn. Deze was al op leeftijd en de capaciteit was nogal terug gelopen. Na het plaatsen van een nieuwe accu was dit probleem opgelost.
Bij de oude accu deed het start en stop systeem het op het laatst helemaal niet meer. Onvoldoende capaciteit vanuit de accu. Ik was net op tijd met vervangen anders had ik stil gestaan op een koude dag.
Plaats reactie