Fiat Stilo modeljaar 2006: nog meer value for money.

Kijk hier voor nieuws over Fiat.
Admin GPC
Junior Stato
Berichten: 464
Lid geworden op: di feb 07, 2006 12:46
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Fiat Stilo modeljaar 2006: nog meer value for money.

Bericht door Admin GPC »

Fiat Stilo modeljaar 2006: nog meer value for money.

De Stilo, Fiats 3- en 5-deurs hatchback, is in het kader van het modeljaar 2006 zowel qua interieur als exterieur licht gewijzigd en biedt nu nóg meer ?value for money?.

Afbeelding

Vanaf het instapmodel is de Fiat Stilo opgewaardeerd: een sportiever uiterlijk en een rijkere aankleding. De instapversie is nu gebaseerd op de voormalige Dynamic-uitvoering: inbegrepen zijn zaken als een middenarmsteun, in carrosseriekleur gespoten deurgrepen/bumpers/buitenspiegels alsmede zij- en windowairbags. Tot de exterieure aanpassingen horen zaken als de grille in chroom, nieuwe 16? lichtmetalen wielen en de beschikbaarheid van een vijftal ?verse? exterieurkleuren.

Binnenin zijn de veranderingen talrijker. Elke Stilo anno 2006 is voorzien van een donker interieur (dashboard, middenconsole) met nieuwe bekleding (materiaal en kleur). Verder is de bovenkant van het dashboard uit een ander materiaal opgetrokken en bezit het nieuwe instrumentenpaneel witte wijzerplaten (afkomstig uit de Abarth). Zilverkleurige accenten (o.a. deurhandel en pookknop) geven de Stilo een extra sportieve tint.

Afbeelding

Naast de Active en de Dynamic (alleen diesel)-uitvoeringen is er een drietal sportieve uitrustingsniveau?s: Racing, Sport en Abarth. De Racing is er als 1.4 16v en 1.6 16v, de Sport als 1.8 16v en 1.9 MultiJet 8v diesel (120 pk) en de Abarth alleen als 2.4 20v benzine (zowel handgeschakeld als met Selespeed-transmissie).

Afbeelding

Ondanks de rijkere standaarduitrusting zijn de prijzen niet gestegen en in een aantal gevallen zelfs aantrekkelijker geworden. Er is al een Fiat Stilo (3-deurs 1.4 16v Active 6-speed) vanaf ? 15.995,-.
Houd het rubber tussen de lijnen en de glimmende kant boven.
Plaats reactie