Inzet enorme Fiat-vloot tijdens Olympische Winterspelen

Kijk hier voor nieuws over Fiat.
Admin GPC
Junior Stato
Berichten: 464
Lid geworden op: di feb 07, 2006 12:46
Locatie: Leeuwarden
Contacteer:

Inzet enorme Fiat-vloot tijdens Olympische Winterspelen

Bericht door Admin GPC »

Inzet enorme Fiat-vloot tijdens Olympische Winterspelen

Ter ondersteuning van de organisatie van de Olympische Winterspelen in Turijn, die vandaag officieel worden geopend, zet Fiat Auto een vloot van liefst 3.000 voertuigen in. De Fiat Sedici kan worden gezien als de ?official car? van de 2006-winterspelen in Fiat?s home town.

Afbeelding

De gigantische vloot zal hoofdzakelijk worden ingezet ten behoeve van het vervoer van atleten, journalisten en organisatieleden. Blikvanger is de gloednieuwe Fiat Sedici, waarvan zo?n 200 auto?s ter beschikking worden gesteld. De Sedici combineert de kenmerkende rijeigenschappen van een compacte Fiat met de terreinvaardigheden van een volwaardige SUV. En juist daarom is de Fiat Sedici bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld de atleten te pendelen tussen de Olympische skipistes nabij Sestrière en het Olympische dorp.
Naast de Fiat Sedici ?de officiële auto van de 2006 winterspelen- maken nagenoeg alle actuele modellen van het Fiat Auto-palet deel uit van het Olympische wagenpark. Variërend van de Fiat Grande Punto tot Croma, Fiat Panda 4x4 tot Idea, Alfa 159 tot Crosswagon en Lancia Musa tot Thesis. Voor het transport van goederen wordt op grote schaal gebruik gemaakt van de Fiat Ducato.

In de aanloop naar de Olympische Spelen te Turijn zijn er voor de ruim 3.000 vrijwiliggers speciale rijvaardigheidstrainingen opgezet. Dit alles, om ervoor te zorgen dat de Spelen op alle fronten kreukvrij zullen verlopen.


Bron:
www.Fiat.nl
Houd het rubber tussen de lijnen en de glimmende kant boven.
Plaats reactie